Het eindresultaat zal  een hypermoderne infrastructuur voor uw internet, tv, telefonie en voor de toekomst nog veel meer nieuwe toepassingen zijn.

Voor de plaatselijke werkgelegenheid gaat dit ook het nodige betekenen. Het plaatselijke bedrijf Van Gelder heeft voor het komende 8 maanden voor gemiddeld 60 mensen werk in het glasvezelproject Hattem. En na Hattem zal Van Gelder starten in Heerde, Wapenveld en Oldebroek.
Natuurlijk is het voor verschillende mensen ook een reden om ook nog een keer kritisch naar de  apparatuur in huis te kijken. Verouderde apparatuur wordt misschien verwisseld voor moderne apparaten. Ook dit kan interessant zijn voor weer andere plaatselijke ondernemers.
Duidelijk is dat glasvezel meer is dan alleen communicatie. Het stimuleert ook de economie. Direct bij de aanleg en op termijn ook doordat een glasvezelnet veel meer toepassingen mogelijk maakt.

Voor de initiatiefgroep zit het werk er nu op. Wij hebben nog wel met Reggefiber mogen afspreken dat, als Hattem nog tijdens de bouw van het glasvezelnet op 50% deelname komt, Reggefiber er voor zal zorgen dat de scholen in Hattem het schooljaar 2012 - 2013 gratis gebruik kunnen maken van supersnel internet via de provider Lijbrandt
Heeft u nog geen abonnement afgesloten dan is dit een extra reden om dit alsnog te doen! De 50% is zeker haalbaar. We zitten immers nu al  boven de 45%.

Als initiatiefgroep hebben wij met veel plezier gewerkt aan dit resultaat. Zonder uw enthousiasme hadden wij dit niet kunnen bereiken. Als initiatiefgroep willen wij u en iedereen die hier aan meegewerkt heeft hiervoor bedanken.

De initiatiefgroep wenst Reggefiber en Van Gelder veel succes met de aanleg van het glasvezelnet en roept de burgers van Hattem op om er voor te zorgen dat we snel boven de 50% komen.

De initiatiefgroep Hattem op glasvezel

Welkom op Hattemnet
Disclaimer
hattemopglasvezel
hattemopglasvezel